2013. október 18., péntek

Csontkovácsolás Debrecenben!

Derékfájás, hátfájás, karzsibbadás, lábzsibbadás, gyógyítás, természetgyógyászat, homeopátia és csontkovácsolás Debrecenben.

Nyaki, háti, deréktáji, térdi fájdalmakkal, gerincferdüléssel
Keresse fel csontkovácsát!

Prevenció:
Elcsúszásokból eredő idegnyomás szervi betegségeket okozhat.
 Előzze meg a betegséget. Keresse fel csontkovácsát!

Kontraindikáció:
Csontritkulás, daganatos, gyulladásos betegségek.

Ősi magyar gyógyítási módok:
-csontrakás
-aura
-csakra tisztítás


Bejelentkezés után  a megbeszélt időpontban szeretettel várom Önt! 

Az állapotfelmérés után az oldó pontok kezelése történik, ami igen fájdalmas, de ez egy jóleső fájdalom, mert érzik, hogy valami régi feszültség oldódik ki, ami után szinte megkönnyebbül az ember. Ilyenkor a miofaszciális lerakódások kerülnek a nyirok keringésbe, ezektől a fájdalmas csomóktól, nem lehet pozitív gondolkodással, vagy ellazulással megszabadulni. Sok-sok év alatt rakódnak le, ha figyelmen kívül hagyjuk, akkor a kezelés után röviddel visszaáll a régi állapot.

Vállfájás esetén gyakran előfordul a scapula levátor muscle (lapockaemelő izom) letapadása ami még okozhat karzsibbadást könyökfájást, fejgörcsöt. A váll mobilizálása fájdalommentes, a nyaki manipuláció ilyenkor elkerülhetetlen, de sok problémától, fejfájás, látás, hallás gyengüléstől megszabadul az ember. A teniszkönyök kezelése is a vállnál kezdődik, minden esetben a váll kezelése elengedhetetlen.

Az alsó végtagon  valamelyik  szalag megrövidülése, letapadása  térdfájást  okozhat, ezért a mozgások anatómiai határának az ellenőrzése szükségszerű. Ez a nyújtás enyhén fájdalmas, kellemetlen.

Oldalt fekvésben végzett rotációnak kellemetlen a hangja, de fájdalommentes manipuláció, ilyenkor a gerinc mellett lévő izmokban oldódik a feszültség. Eredménye a kisugárzó fájdalmak, illetve a derékfájás megszűnése, ha sikeresen megszüntetjük a lumbális részekben az izomfeszülést a kezdődő sérvek  is sikeresen visszahúzódnak.

Akik meggyógyultak!

Sándor lába 5 évvel ezelőtt kezdett zsibbadni. Keserves arccal kiülte az ortopédiát, reumatológiát, neurológiát. Közben eljárogatott fürdőkbe, kiírtak különféle kezeléseket, masszázsokat. Eleinte úgy érezte, hogy van is valami értelme, de amikor jött a kibírhatatlan fájdalom, egyre reménytelenebbnek látta a helyzetét. Már a gondolattól is, ha meg kellett mozdulnia rosszul lett. Hogy segítsen magán, elkezdett mankóval járni. Közben leszázalékolták, de ettől a helyzete nem lett jobb, sőt lelkileg egyre mélyebbre került. Hallott egy jó ortopéd orvosról egy másik városban, ebben volt minden reménye. Elintézte, hogy fogadják ebben a kórházban. Addig-addig kezelgették, míg megmozdítottak valamit, és ettől a pillanattól, már kettő mankóra volt szüksége. Az élet elvesztette értelmét. Kiszolgáltatottá vált, nem tudott egyedül öltözni, tisztálkodni. Pedig felnevelte gyerekeit, ellátta családját. És ide jutott. A felesége telefonált, hogy tényleg tudok-e segíteni, mert már mindent kipróbáltak. Több alkalommal is hívtak, hogy mit fogok csinálni, meg hogy tényleg segít-e a kezelés. Amikor megérkeztek, szomorúan láttam, hogy már a kocsiból való kiszállás is nehézséget okoz. A sok zárójelentés nem mutatta, hogy mi is igazából a probléma. A kezelést a szokásos módon a keresztcsont helyrerakásával kezdtem, más manipuláció nem volt lehetséges a fájdalom miatt. Később tudtam csak a lumbális részt helyreigazítani. Ezek után megszűntek a kisugárzó fájások. A mankózás következtében letapadt izmok felszedése következett, Sándor nagy akarással lejárt egy tornaterembe és szorgalmasan mozgatta bénult végtagjait. Az a nagy akarat is hozzásegítette hogy hamarosan megszabadult a mankótól, mozgása egyre koordináltabbá vált. Nem telt el fél év az első kezelés óta és az előző élete egy rossz álom maradt!!

Csodára csak az Istenség képes a többi az ember dolga.

Tamás a többi tizenéves gyerekkel együtt szeretett biciklizni. Egy alkalommal elkapott egy vékony fácskát így akart megállni. A művelet olyannyira sikerült, hogy válla kiugrott a helyéről. Nagy fájdalmai voltak. Ezután ösztönösen kikímélte a karját, olyan módon, hogy a terhelést a lumbális szakasz vette át. Az izmok itt elhúzták a derekát és a kitüremkedés idegpályát nyomott, a fájdalom miatt 18 évesen 3-csigolyát műtöttek, 21 évesen keresett fel. Erősen meg volt hajolva előre és oldalra. Nagy fájdalmai voltak. A feszültség pontokat oldottam ki, a gerinchez nem lehetett hozzányúlni a nagy fájdalom miatt. A lazítás olyan jól sikerült, hogy távozáskor ottfelejtette a derékfűzőjét. Néhány nap múlva a lumbális szakaszon a csigolyákat helyre lehetett tenni. Harmadik kezelés után teljesen panaszmentessé vált. Ma egy jó tartású sudár fiatalember, ki sikeres a munkában és a magánéletben is. Egy multinacionális vállalatnál dolgozik vezető beosztásban, és ha félévente hazajön, akkor felszokott keresni, egy-egy kezelésre. Örülök, hogy az Istenség segítségével, minőségileg változtatni tudtam egy fiatalember életén.

Zita vékony kis törékeny eleven tűzrőlpattant leányka volt.

Addig – addig ugra-bugrált amíg egy csúnya, combig érő gipsz került a lábára. Nagy volt az öröm mikor is levették a fehér csizmát. Mindenki örült, hogy igazából milyen szépen meggyógyult a lába, nyoma se maradt a törésnek a rossz emléken kívül. Senki nem gondolt arra, hogy a hipermobilis alkatú kislánynál az izületek a terheléstől deformálódtak, és véglegesen torzították a tartását. Két gyönyörű gyermek édesanyja ma a harmincas éveiben járó pedagógusnő, nehezére esik a mozgás. Fájdalom minden mozdulat, hiába van gyerekek között, csak sajgó fájdalommal emlékszik a régi időkre, amikor Ő is gyermek volt. Első kezelésnél kioldódott az összes feszültség a háti szakaszon, illetve a válli részek is felszabadultak. Második alkalommal panaszmentesen jött, ekkor a kialakult púpot is sikerült teljesen eltüntetni. Legközelebb a lumbális szakaszon kialakult csavarodás is teljesen megszűnt. Az eddig eltelt szörnyűséges időt gyorsan elfelejtette. Köszönöm neki hogy sok ismerősének elmesélte gyógyulását, ezek közül sokan felkerestek, és kaptak gyógyulást az Istenség kegyelmével.

Az egészség kulcsa a saját kezünkben van, csak az betegszik meg, ki fél a betegségektől.A gyógyuláshoz vezető utat is magunknak kell megtalálni,segítségünkre lehet az orvos, a természetgyógyász, de a döntés a mienk. Civilizált életünk járványa a porcbetegség.Izom vagy gerincfájdalommal a körzeti orvoshoz fordulni teljesen felesleges, ezeket a tüneteket egyáltalán nem tudják gyógyítani. Csontkovácsolással hosszú időre meg lehet szüntetni a panaszokat, és itt jellemző az egyszeri kezeléssel történő gyógyítás.A masszázs az izmokra hat, a csontkovácsolás pedig a gerinccel , a porckorongokkal, a csontokkal való műveleteket jelenti. Amíg egy masszázs könnyítést, felfrissülést jelent, addig a csontkovácsolásra a gyógyítás lehet jellemző. Elesettnek, sebezhetőnek érezzük magunkat, ha fáj a térdünk,vagy lábunkban kisugárzik a fájás, ezek vissza- visszatérnek és megkeserítik az életünket. Az ok egy régebbi sérülésben kereshető, amikor kisebb fájdalommal megúsztunk egy sérülést. Nem is érzékeltük hogy keresztcsontunk elmozdulhatott. Kikíméljük egyik lábunkat, nem vesszük észre, hogy valamelyik izom letapad, a mozgás korlátozódik. Évekkel később nem értjük miért fáj a térdünk, elég egy kis megfázás és kínokat kell kiállni.A gerincoszlop is elferdül, megfájdul a derekunk, kialakulnak a deformált szakaszon a sérvek.A keresztcsonttal végzett manipuláció fájdalommentes, és ha megtaláljuk a letapadást, a térdfájásnak is búcsút mondhatunk. Ilyen egyszerűnek tűnik, de ilyen egyszerű is, ne szenvedjünk feleslegesen. Időben elvégzett kezeléssel megelőzhetjük, elkerülhetjük ezeket a betegségeket. Járás közben gerincünk finom kígyózó mozgást végez oly módon, hogy közben fejünket igyekszik középen tartani. Ha bármi akadályozza ezt a mozgást valamennyi szakaszon, a többi részen túlmozgással korrigálódik az egyensúly. Érzelmi problémáinkat hátunkon hordozzuk,ilyenkor hátunk merevvé válik. Ennek a háti gerincszakasznak a mozgását a deréki lumbális rész veszi át, ugyanúgy, mint amikor nyakasak vagyunk. Az ilyen jellegű problémákkal nem elég derekunkat kezelni, a vállat és a nyakat is fel kell lazítani. Mindig a test harmóniájának a helyreállítására törekszünk. A lelki egyensúlyunk is fontos, mert nélküle nem működik a testünk, szellemünk. Ehhez a testi,lelki harmóniához nyújtok alázattal segítséget a hozzám fordulóknak.

Szeretettel várom Önöket!

ELÉRHETŐSÉGEK:
Jónás Károly csontkovács
Debrecen, Homok u. 63.
Mobil: 06-30/592-2523
E-mail: jonaskaroly1@gmail.com


Hirdetési kategóriák

Cégek Egészség Hajdú-Bihar hirdetések Debrecen alakformálás ingatlan auto-motoros helyek lakás Betegápolás Gyógyászati segédeszközök ház Hajdú-Bihari Ingatlanok szolgáltatás akciok alkatrész gumiabroncs téli gumi reklamdoboz 01 kiemelt pénzügy szolgaltatas Budapest kiadó iroda szabadidő Szabolcs-Szatmár-Bereg egészségügy garázs hírek nyertesek vendéglátás vásárlás állás állást kínál Baranya Borsod-Abaúj-Zemplén Bács-Kiskun Békés Békéscsaba Csongrád Eger Függöny Hajdúszoboszló Heves Jász-Nagykun-Szolnok Kecskemét Miskolc Nyíregyháza Pécs Somogy Szeged ajándéktárgyak akciók biztosítás bútorszövet dísztárgyak karnis kiemelt jövedelem kikapcsolódás lakberendezés lakáskiegészítő méteráru otthon penzugyek pénzkereseti lehetőség sport szerviz szállás szórakozás telek turizmus utazás üzlethelyiség Balmazújváros Cafe Latte Cappuccino Fejér Forró Csoki Földmunkagépek Debrecenben Győr Győr-Moson-Sopron Hajdúböszörmény Ice Cafe Ice-Tea Kaposvár Koktélok Komárom-Esztergom Kávékülönlegességek Lakástakarék Latin Cafe Latte Machiato Létavértes Melange Minőségi Italok Nagykanizsa Nógrád Salgótarján Szekszárd Szolnok Székesfehérvár Sámsonkert Tatabánya Tolna Zala Zalaegerszeg ablakok adóbevallás készítés ajtók bárok bérszámfejtés bútor bútor . csaptelepek . fürdőszoba bútor . fürdőszobabútorok . Hajdú-Bihar . kádak . vásárlás bőrcsiszolás csaptelep csere csaptelepek csatornaszerelés csatornatakarítás dekor dekoráció divat egészségpénztár falburkolat fitness fürdőszoba bútor fürdőszobabútorok hitelek ipar kertészet kirándulás kádak kádszerelés könyvelés lakrész magyar termék masszázs munka nyugdíjpénztár padlóburkolat paprika parafadugó polgári temetés redőny reluxa rövidáru sminktetoválás szepeseg egeszseg szepseg egeszseg szigetelő anyag szépség szépségápolás szúnyogháló szúnyoghálók szőnyeg szőrtelenítés sötételő sötétítő tapéta tea temetés testpakolás utazas vagyon biztosítás vízszerelés vízvezeték szerelés wellness zsírégetés árnyékoló berendezések életbiztosítás építés-barkács étel-ital
 
Eladó © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here